Oplossingen

Wij gaan samen met u op zoek naar een kant en klare oplossing op maat naargelang de toepassing. Doordat we de productie zoveel mogelijk in eigen beheer doen, hebben we de volledige controle op het productieproces. Hierdoor is maatwerk in combinatie met een snelle levertermijn voor ons geen enkel probleem. Blue Label werd hierdoor onderverdeeld in 3 categorieën: Acoustics, Lighting en Printing.

Advies nodig? 

Contacteer ons hier.

Printing

Printing

Als printbedrijf focussen we stevig op textielprints die we combineren met aluminiumframes of lichtbakken. Ons standaard, uitgebreid gamma? Profielen, leds, doeken en akoestische materialen, allemaal op voorraad. Samen met jou zoeken we de beste oplossing. Onze printservices gaan van DTP, opmaak en sublimatietransfer tot aluminiumconstructies en veel meer.
 

  • DTP en opmaak: Blue Label controleert telkens de drukklare files voor u. Maar ons eigen team kan indien gewenst ook zelf de opmaak verzorgen. Voor bepaalde projecten kan op aanvraag ook een 3D-schets voorzien worden.
 
  • Sublimatietransfer: We kozen bewust voor deze printtechniek omdat die de mooiste resultaten geeft inzake maximaal kleurbereik en scherpte van druk. Het beeld wordt eerst gedrukt op transferpapier met een maximale resolutie van 720 dpi waarna het via een kalander op het textiel wordt overgezet. Vanwege deze techniek zijn onze doeken ook wasbestendig, milieuvriendelijk en zijn er ook geen storende geuren aanwezig.
 
  • Confectie: Door de confectie in eigen beheer te doen kunnen we een perfect afgewerkt product garanderen. Het geeft ons tevens de mogelijkheid heel snel te kunnen anticiperen op de vragen van onze klanten. We beschikken over een uitgebreid machinepark waardoor we verschillende technieken van afwerking kunnen toepassen.
 
  • Aluminiumconstructie: ​We beschikken over een ruime voorraad aan aluminiumprofielen. De meeste van onze profielen worden in eigen beheer geëxtrudeerd. Deze worden in onze eigen werkplaats verwerkt tot displays, stands, muurframes, lichtbakken, kubussen,.... Hierdoor kunnen we een heel snelle levering garanderen.
 
  • Plaatsing: Discretie is bij ons prioriteit. Hierdoor staat Blue Label in voor een neutrale plaatsing bij de klanten van onze doorverkopers.
 
 

Realisaties

Kunstige voile doeken

In opdracht van Lus Goossens realiseerden we enkele mooie kunst opstellingen. Vanwege de lichte structuur en de transparante eigenschap van ons voile doek creëerden we een luchtige opstelling van bedrukte doeken.

  bedrukte doeken

spanplafond als lichtbak

Door het spanplafond te bedrukken en deze te combineren met verlichting kan je leuke effecten bekomen zoals bij deze douche...

Inbouw lightbox

Wanden afgewerkt met textiel

Het spanplafond-profiel leent zich er ook gemakkelijk toe om wanden met uitsparingen mooi en strak af te werken met bedrukte textieldoeken.

Spanwand

Balk met ophangkabel

Met onze kubussystemen kunnen ook balken gemaakt worden die rondom voorzien zijn van bedrukte peesdoeken.
kubussen

Moduleerbare stand

Deze stand is opgebouwd uit verschillende kaders van 100 cm breed. Zo kunnen de kaders met neutrale doeken bij een kleinere beursoppervlakte eventueel weggelaten worden. Ook werden er extra verstevigingsprofielen voorzien zodat onze klant na de montage van de doeken ook verschillende producten kon ophangen.
Beursstanden

Kaders voor Truss-systeem

Boven de Flanders stand werd door Blue Label een frameconstructie voorzien met dubbelzijdige textielframes.
​​Beursstanden

Gebogen structuur voorzien van peesdoek

Boven de stand van Mitsubishi werd door Blue Label deze gebogen eye-catcher i.o.v. Publiganda opgehangen.
​​Beursstanden

L-stand fasttel

Fasttel gaf het vertrouwen aan Blue Label om een L-stand te produceren die eenvoudig en snel op te bouwen was. Ondertussen hebben ze op verschillende beurzen gestaan. Dit telkens met nieuwe producten. Maar vanwege ons eenvoudig systeem volstaat het om enkel nieuwe doeken in de huidige aluminium structuur te voorzien en zo een nieuwe product aan te prijzen of een nieuwe sfeer te creëren.

Beursstanden

Nis in etalage voorzien van doek

Er werd beroep gedaan op het Blue Label Printing Team om een nis in deze etalage te voorzien van full colour beprint doek.
​ ​Ingebouwd textielframe

Inbouwframe in ijssalon

Een Ben & Jerry's doek werd ingewerkt in een bestaande schrijnwerkers constructie.
Ingebouwd textielframe

Top-frames Lies en Zo

Lies en Zo deed beroep op Blue Label voor het produceren en monteren van verschillende Top-Frames bij FAAC.
Opgehangen textielframe

Top-Frame bij Makro

Bij verschillende Makro filialen werden door het Blue Label plaatsingsteam grote Top-Frames opgehangen die voorzien zijn van full-colour bedrukt doek langs beide zijden.
Opgehangen textielframe

Zelfdragend Wall-frame met ES-26 profiel

Dit zelfdragende Wall-frame wordt tussen 2 metalen palen gemonteerd. Vanwege het zelfdragend karakter van ons ES-26 profiel en de mogelijkheid om verstevigingsprofielen te gebruiken, volstaat het om dit frame enkel aan de metalen palen te bevestigen. Om geen doorschijning van licht of profielen te zien, wordt hierbij gebruik gemaakt van ons PUB blockoutdoek.
Wallframes

Stadsgebouw Antwerpen

De kantoren van Stad Antwerpen werden ook voorzien van onze Wall-frames voorzien van ES-20 profiel en Deco-doek.

Wallframes

Tafelhoezen

Ons Stretchdoek laat toe verschillende types tafels te overspannen en deze zo te voorzien van een visual of logo.  
bedrukte doeken

Makro - Gebogen kanaal profielen

Deze constructie werd uitgewerkt met een gebogen 2-kanaalsprofiel voorzien van Voile-doek met ronde pees onder en boven.  
bedrukte doeken