Oplossingen

Wij gaan samen met u op zoek naar een kant en klare oplossing op maat naargelang de toepassing. Doordat we de productie zoveel mogelijk in eigen beheer doen, hebben we de volledige controle op het productieproces. Hierdoor is maatwerk in combinatie met een snelle levertermijn voor ons geen enkel probleem. Blue Label werd hierdoor onderverdeeld in 3 categorieën: Acoustics, Lighting en Printing.

Advies nodig? 

Contacteer ons hier.

  • Maatwerk
  • Snelle service 
  • Made in Belgium
  • Plaatsing over heel België

Jouw partner
in visuele
communicatie.

Als jonge onderneming voeren we kwaliteit, snelheid van leveren en flexibiliteit hoog in het vaandel.

Doordat we de productie zoveel mogelijk in eigen beheer doen, hebben we een volledige controle op het productieproces. Hierdoor is maatwerk in combinatie met een snelle levertermijn voor ons geen enkel probleem. Met deze bedrijfsfilosofie verzorgen we graag jouw bestellingen, of het nu gaat om kleine individuele bestellingen of grote reeksen. Discretie is bij ons prioriteit. Hierdoor leveren wij aan tal van doorverkopers en verzorgen we eventueel de plaatsing.

Wij beschikken over een groot gamma profielen, LED's, doeken, ... om samen met onze klanten op zoek te gaan naar een kant en klare oplossing op maat. Dit naargelang de toepassing... 

Blog

Realisaties

Verlichte spanwand

In opdracht van Architectenbureau Paul Kindt uit Gavere mochten we deze traphal voorzien van een lichtbak. Er werd gekozen voor een grote lichtwand met backlit. Door de volledige achterwand te voorzien van Ledmodules krijgen we een heel homogene lichtspreiding. Een echte eyecatcher bij het binnenkomen van het bedrijf en het betreden van de kantoren.
Spanwanden

Lichtbak in vergaderruimte

Deze vergaderruimte werd sfeervol verlicht met een backlit lightbox van 55 mm dik, voorzien van een full color print.
   Lichtbak

Oneffen spanwand

Ook wanden met verschillend perspectief kunnen voorzien worden van opgespannen doek.

Spanwanden

Lichtbakken BRIL ART Winkels

Alle winkels van BRIL ART  werden voorzien van verschillende lightboxes van Blue Label.

‚Äčwallframe lightbox