Oplossingen

Wij gaan samen met u op zoek naar een kant en klare oplossing op maat naargelang de toepassing. Doordat we de productie zoveel mogelijk in eigen beheer doen, hebben we de volledige controle op het productieproces. Hierdoor is maatwerk in combinatie met een snelle levertermijn voor ons geen enkel probleem. Blue Label werd hierdoor onderverdeeld in 3 categorieën: Acoustics, Lighting en Printing.

Advies nodig? 

Contacteer ons hier.

  • Maatwerk
  • Snelle service
  • Made in Belgium
  • Eigen plaatsing

Jouw partner
in visuele
communicatie.

Als jonge onderneming voeren we kwaliteit, snelheid van leveren en flexibiliteit hoog in het vaandel.

Doordat we de productie zoveel mogelijk in eigen beheer doen, hebben we een volledige controle op het productieproces. Hierdoor is maatwerk in combinatie met een snelle levertermijn voor ons geen enkel probleem. Met deze bedrijfsfilosofie verzorgen we graag jouw bestellingen, of het nu gaat om kleine individuele bestellingen of grote reeksen. Discretie is bij ons prioriteit. Hierdoor leveren wij aan tal van doorverkopers en verzorgen we eventueel de plaatsing.

Wij beschikken over een groot gamma profielen, LED's, doeken, ... om samen met onze klanten op zoek te gaan naar een kant en klare oplossing op maat. Dit naargelang de toepassing... 

Blog

Realisaties

Verlichte spanwand

In opdracht van Architectenbureau Paul Kindt uit Gavere mochten we deze traphal voorzien van een lichtbak. Er werd gekozen voor een grote lichtwand met backlit. Door de volledige achterwand te voorzien van Ledmodules krijgen we een heel homogene lichtspreiding. Een echte eyecatcher bij het binnenkomen van het bedrijf en het betreden van de kantoren.
Spanwanden

Lichtbakken BRIL ART Winkels

Alle winkels van BRIL ART  werden voorzien van verschillende lightboxes van Blue Label.

‚Äčwallframe lightbox

Ingebouwde lichtbak bij Sax te Zele

In opdracht van Sax mochten we ook een lichtbak voorzien in hun showroom te Zele. De Backlit-lightbox, uitgewerkt met ons ADS-55 profiel en voorzien van LED's op de rugzijde van de lichtbak, werd op maat gemaakt zodat deze mooi in de nis past.

Lightbox in nis

Dunne lichtbakken voor WZC Heilige Familie

We danken WZC Heilige Familie om beroep te doen op Blue Label voor het vervaardigen van enkele dunne Lightboxes.

wallframe lightbox