Blog

Via deze weg trachten we onze klanten de nodige info en know how te bieden van onze verschillende producten en hun toepassingen. Je kan onze Blog ook op de voet volgen via Facebook. (like en volg ons om op de hoogte te blijven)

Hack the material: creatief experiment.

Hack the material: creatief experiment.

Blue Label is trots om deel te nemen aan het innovatieve project Hack The Material, georganiseerd door Designregio KortrijkSamen met Ledro Powder Coatings en het creatieve Nortstudio verkennen we nieuwe mogelijkheden met onze materialen. 


Product inzicht:

  • Ledro Powder Coatings: Pionier in MDF-poederlakken, bekend om hun sterkte en duurzaamheid.
  • Blue Label: Biedt akoestische absorptie materiaal aan, onder ander gerecycleerde PET-platen, veelzijdig in kleur en vorm.
  • Nortstudio: Creatieve duo dat deze materialen combineert in een inspirerende installatie.




In dit project combineert Nortstudio de Ledro's gepoedercoate MDF-panelen met het akoestische PET-materiaal van Blue Label in een indrukwekkende installatie. Nortstudio bestaat uit het creatieve duo Jef De Brabander, die het praktische en technische uitwerkt, en Kathleen Opdenacker, die zich richt op het vormelijke en grafische. Binnen dit project worden ze ondersteund door twee young potentials:Kamiel De Brabander en Nona Van Laethem.

Deze unieke installatie kan je bewonderen tijdens het WONDER Creativity Festival van 17 oktober tot 3 november in de Budafabriek.

Lees meer over Hack The Material…